~ Its My Life.. Mr. Kr1ss aka Fitri Abdullah.. My Style.. ~
Anda Kini di Dunia Harimau Muda Bagi Makan Harimau atau Anda boleh Tengok Yang Lain.

~ Peace all ^^ ~
Thursday, June 30, 2011 | 5:02 AM | 0 Harimau Comel
Wow, hari ini banyak dugaan yang melanda diriku.. ~

Ok kita mulakan dgn pagi semalam(29hb Jun 2011) ~

9:03pg..

Sy bersama-sama ibu tercinta pergi ke hospital utk meneruskan temu janji yang perlu dipatuhi pada hari ini, iaitu buat pemeriksaan kaki yg injured tu.. Kami terpaksa menunggu lama sehingga lingkungan pukul 12:30tghari semata-mata untuk melihat keadaan kaki.. Dan benda sama juga diberitahu yang kaki ada fracture, tulang hancur ape semua.. Haha.. Namun begitu, tabah sahaja melihat gelagat doktor-doktor pakar dan juga pelatih yang ada.. Selepas itu, disuruh jalan tanpa menggunakan tongkat.. Seperti biasa, kita ikut je la apa doktor kata.. Dan akhirnya, kena datang kembali pada 22hb Ogos 2011 untuk temu janji seterusnya.. Kami pulang pukul 1:30tghari sambil mengunyah kueh pau ;) ~


8:30mlm..

Selepas bergolek-golek buat cerita hindustan di atas tilam, terus bukak tv utk menonton aksi Malaysia lwn Chinese Taipei (Taiwan).. Malas nak cerita kembali, apa-apa pun baca post lagi 1 kat bawah post entry ni ^^ Kesudahannya, Malaysia menang 2 - 1 ;) ~


10:40mlm..

Online, terus cek facebook dan terus membalas comment di FB ;) Lepas itu je terus mendengar IcezFM ^^ Haha.. Bosan kan??? hehe ~


2:20pg (30hb Ogos 2011)..

Dapat juga sy berdeejay ;) Macam biasa, kita enjoy dengar lagu-lagu pilihan semua di IcezFM ;) Tapi ada insiden yang berlaku di CB IcezFM... Pertama, server buat hal.. Terkeluar den dr brkonti.. Akhirnya kami fixed masalah tersebut.. Dan dapat teruskan tugas.. Kedua.. Ada pula persengketaan dan juga salah faham.. Alhamdulillah, semua dapat berakhir dengan aman.. Memang sukar untuk menjadi Deejay.. Tapi ape2 pun, sy harap.. Semua enjoy.. Dan jangan gaduh2.. Tak suka la masing2 bergaduh kan? Ape2 pn sy sygkan semua rakan2 sy.. Perhh.. membebel lak Dj neh ya? hehe.. Thx semua membaca blog ni.. ~


Peace all!!~

Deejay Kriss Fitri Abdullah ~

Cakaran Lama | Cakaran Baru
The Young Tigers

Fitri here.. Call me Rei if u want.. But most calls me Kriss in YM (Selangor 1).. From Malaysia.. Loves to listen to music.. Anything to ask... FACEBOOK... Enjoy reading..~

About Me
Laman Sembang Aku
Links
Entries



Navigations Here



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Credit
Skin by : Iezanh Ijan
Others : A B C D
Edit By : Adeq
Best View : Google Chrome